Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Spookfactuur

Spookfacturen, eenvoudig ontdekken via Elvy IFR !

U bent er al vaker voor gewaarschuwd: de spookfactuur. Het lijkt een factuur, maar het is het niet. Het kan bijvoorbeeld gaan om een rekening voor vermelding in een adressengids. Als u het document goed leest, blijkt het een aanbieding te zijn in plaats van een factuur. Maar vaak is de nota dan al betaald en bent u uw geld kwijt. Opletten dus!

Elvy Inkomend Factuurregister biedt u de oplossing!!

Met Elvy Inkomend Factuurregister kunt u heel eenvoudig een fiatteringsproces inrichten. Op die manier gaat iedere gescande factuur automatisch langs alle personen die deze factuur moeten fiatteren. Dat kan de inkoper zijn, maar ook de directeur en de boekhouder. De kans dat uw bedrijf een onterechte factuur, of zelfs een spookfactuur betaalt, wordt daarmee minimaal.

Overzichtelijk en snel

Het systeem is op ieder moment te benaderen, met behulp van een laptop, IPad of ander device. Iedere budgethouder kan inloggen vanaf elke gewenste locatie. Het overzichtelijke voortgangsvenster maakt in één oogopslag duidelijk wie welke facturen wel of niet heeft gefiatteerd. Bij de alle facturen kan je in het opmerkingen veld bijzonderheden vermelden en hierdoor is voor iedereen duidelijk wat de reden is dat deze facturen nog niet zijn goedgekeurd.
Wij maken graag met u een afspraak om te laten zien wat Elvy IFR voor u en het bedrijf kan betekenen. Klik hier voor het maken van een afspraak.

"BTG Biztelefoongids BV", gecombineerde offerte en factuur.

Hiernaast vindt u de betreffende factuur:
(Klik erop om de factuur te openen.)

Dit is een factuur waarbij het eigenlijk gaat over een aanbieding…

Deze factuur wordt nog steeds verstuurd, dagelijks krijgen wij er nog melding van.

"KvK Handelregister.nl 2009", gecombineerde offerte, factuur & misleidend.

En dan de meest bekende factuur van allemaal, dat is de Kvk Handelsregister van 2009.
(Klik erop om beide facturen te openen.)

Zoals zichtbaar is hiernaast, lijken beide facturen sprekend op elkaar. Ook het logo. Pas zodra je ze samen naast elkaar ziet, dan zie je echte verschillen….

"Geen nachtrust door spookfacturen"....

Een artikel uit de panorama over spookfacturen.

Voor alle voordelen van het ElvyIFR:
Elvy Inkomende Facturen Register