Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

KMM Groep

“Elvy is no nonsense, maar vereenvoudigt ondertussen wel ons logistieke proces en ons betalingsproces.”

Ran Siderius
Finance Manager

Als Holding zijn onze administratieve logistieke processen vrij complex. Om onze processen te vereenvoudigen, hadden wij de wens om onze inkoopfacturen te digitaliseren en deze tegelijkertijd te koppelen aan de mogelijkheid van digitale fiattering via Exact.

Grote aantallen facturen
Wij beheren 25 administraties. Voordat wij met Elvy werkten, gingen de inkoopfacturen in ordners. Deze ordners werden vervolgens intern doorgestuurd naar de desbetreffende werkmaatschappij, zodat de facturen gefiatteerd konden worden. Daarna werden deze weer naar de Holding teruggestuurd. Een tijdrovend proces met een grote kans op kwijtraken van de ordners met inkoopfacturen cq belangrijke bedrijfsgegevens.

Vereenvoudiging
Elvy heeft ons redelijk complexe logistieke proces aanzienlijk vereenvoudigd. Dit levert tijdwinst en efficiency op. Iedereen heeft gemakkelijk toegang tot de Exact-administratie en dus ook tot de inkoopfacturen. Het betalingsproces is versimpeld omdat meteen duidelijk is welke inkoopfactuur wel en welke niet gefiatteerd is door de directie van het desbetreffende bedrijfsonderdeel.

Prijsstelling
De scherpe prijsstelling van Elvy was voor ons doorslaggevend. Weliswaar bieden andere pakketten meer toepassingen, maar deze pakketten zijn excessief hoog geprijsd en de extra toepassingen die zij bieden zijn voor ons overbodig.
Elvy is no nonsense: een simpele oplossing voor een complex probleem. Zeker wanneer meerdere personen verantwoordelijk zijn voor de inkoop, zoals bij ons als holding, is de inzet van Elvy zeer aan te raden.

Klik hier om door de te gaan naar de website van KMM Groep.