Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Premium partners

Elk jaar wordt de samenwerking met al onze partners geëvalueerd op de gebieden Consultancy, Support, Sales en samenwerking. Dit is ook het moment waarop een partner de status van “Premium Partner” kan bemachtigen.

Een “Premium Partner” is een partner die op alle vlakken een zeer positieve bijdrage levert aan de successen van Elvy. Onderstaand vindt u alle partners die de status van “Premium Partner” hebben bemachtigd!

Premium partners

  • Bij automatisering moet centraal staan wat het bedrijf ermee wil bereiken. Wij leveren systemen - van Exact of van SAP, maar ook van andere leveranciers - waarmee optimale automatisering mogelijk is. Maar automatisering is méér dan de invoering van administratieve of financiële systemen. We zoeken samen met de prijsbewuste, kritische klant altijd naar de beste oplossingen en soms zijn die onorthodox. Daar onderscheiden we ons mee.
Wij begeleiden de klant vanaf het maken van de keuze en de aankoop van het systeem tot en met de invoering en het beheer ervan. Daarbij behoren natuurlijk ook de trainingen van de eindgebruikers: standaard als het kan, op maat als dat gewenst is.
Ook voor het beheer van de systemen geldt dat de wens van de klant leidend is.

Partners