Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Voordelen

Verbetering van uw bedrijfsprocessen

Elvy heeft verschillende modules. Zo is er Elvy Document Scanning, Elvy Inkomend Factuurregister, maar ook Elvy Onkosten Declaratie en Elvy Kostenbeheersing & Verplichtingen. Al deze modules op zichzelf vormen al een enorme verrijking voor uw bedrijfsprocessen. De echte voordelen van Elvy komen echter in zicht zodra u twee of meerdere modules van Elvy gebruikt.

Neem bijvoorbeeld Document Scanning en het Inkomend Factuurregister van Elvy. Als u beide modules heeft wordt binnen uw organisatie uw complete factuurstroom gedigitaliseerd. Van het inboeken en het opslaan van facturen, tot het fiatteren en het uiteindelijk vrijgeven tot betaling van de factuur gebeurd volledig digitaal.

Op deze manier stelt Elvy u in staat uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen én te verbeteren, waardoor u soepel mee kunt met trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, toenemende concurrentie en de groeiende behoefte aan flexwerken van uzelf en uw medewerkers.

Wilt u lezen hoe Elvy de bedrijfsprocessen van verschillende instanties verbeterd heeft, kunt u bij onze referenties terecht.

Praktische voordelen van Elvy

Door Elvy in huis te halen, haalt u eigenlijk een digitale medewerkster in huis. Een medewerkster die snel en gemakkelijk werkzaamheden uit kan voeren. Elvy is altijd aanwezig en bespaart u het ongemak van moeilijk te vinden of zelfs kwijtgeraakte documenten.

Documenten die Elvy behandeld zijn o.a.:

  • In- en verkoopfacturen
  • Werk- en aftekenbonnen
  • Contracten en legitimatiebewijzen van medewerkers

Verder is Elvy ook in staat om, naast de dagelijkse post, belangrijke correspondentie als opdrachtbevestigingen en brieven van de belastingdienst te digitaliseren en op te slaan, zodat deze altijd gemakkelijk terug te vinden zijn. Dit levert u niet alleen gemak op, maar ook erg veel tijdswinst.

Nog meer voordelen:

  • Alle facturen centraal in de digitale administratie
  • Compleet inzicht in de factuurstroom binnen uw organisatie
  • Tijdswinst op zowel het inboeken, terugzoeken, als het fiatteren van facturen.
  • Elvy wordt regelmatig geüpdate. Op deze manier krijgt u nieuwe mogelijkheden en blijft u meer rendement halen uit uw bestaande softwarepakketen.
  • Spookfacturen worden ondervangen met het Inkomende Facturen Register van Elvy.