Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Elvy nieuws

Succes moet je delen

Succes verhalen delen wij graag, zeker als wij als Elvy mogen meedelen in het succes. Zo’n succesverhaal is het verhaal van onze partner Arrix Automatisering en Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân. Nieuwsgierig ? Lees het volledige verhaal via onderstaande link. Uw succesverhaal ook op de site ? neem dan hier contact met ons.

Elvy team uitgebreid

Vanwege de grote groei die wij met Elvy doormaken en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is Team Elvy dit jaar uitgebreid met 4 nieuwe collega’s. Alex den Heijer is per februrai gestart als programmateur en zal zich in eerste instantie richten op het Elvy Online traject. Per 1 maart is Ronald van Dijk begonnen als commercieel medewerker binnendienst, zijn taken zullen vooral liggen op het gebied van ondersteuning van de twee account managers en het onderhouden van klant contacten en social media. In april zijn Dennis Klepper en Vincent Vergeer aangenomen als consultants. Waar Vincent zich voornamelijk zal richten op de interne procedures zal Dennis zich bezighouden met de implementatie van de verschillende Elvy Modules op locatie.

Met deze noodzakelijke uitbreidingen zijn wij weer op volle sterkte om u een stabiel Elvy te kunnen garanderen.

Elvy Accountmanager van het jaar (2012)

Wij zijn vanzelfsprekend erg blij met al onze partners. Sommige springen er echter net dat kleine beetje uit. Deze partners hebben mensen in dienst die Elvy dat extra kunnen geven. Rob Haarsma van Advisie is zo iemand. Wij willen Rob dan ook feliciteren met de “Accountmanager van het jaar 2012” Award!

Officiële Elvy commercial

Elvy Zaken partner van het jaar (2012)

Van harte feliciteren we Advisie met de felbegeerde titel “Elvy zakenpartner van het jaar 2012”. 2012 was een mooi jaar voor Advisie dat de naast de titel “Elvy zakenpartner van het jaar” ook de titel “Elvy Accountmanager van het jaar” heeft weten binnen te slepen. Kunnen ze deze prestatie in 2013 herhalen of pakken andere partners de handschoen op…....

Nieuw! Exact Online koppeling!

In het verleden is er vanuit vele tevreden gebruikers van Elvy een vraag geweest naar de koppeling van Elvy met Exact Online. Daar de ontwikkelingen bij Elvy niet stil staan, is niet alleen de koppeling van Elvy Document Scanning met Exact Online onlangs gerealiseerd, maar is ook de koppeling van Elvy Inkomend FactuurRegister met Exact Online gelanceerd!

Daarmee komen wij wederom tegemoet aan de vraag van onze dealers en klanten. Meer informatie over de Elvy Online koppeling met Exact Online kunt u hier vinden.