Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Nieuws

Vrijdag 31 augustus eerder gesloten

In verband met ons bedrijfsuitje zijn wij op vrijdag 31 augustus vanaf 15.00 uur niet bereikbaar.

Heeft u vragen aan onze sales- of supportafdeling, kunt u altijd een mail sturen aan sales@elvy.nl of support@elvy.nl. Wij staan maandag 3 september weer tot uw beschikking.

Koppeling Unit4 Multivers Extended/Groothandel

Na een intensieve periode ontwikkelen en testen samen met onze pilotklanten is de koppeling van Elvy aan Unit4 Multivers Extended/Groothandel officieel beschikbaar. De eerste klanten die de pilotklanten opvolgen worden op dit moment al uitgeleverd en zijn zeer te spreken over de integratie van beide systemen voor hun factuurverwerking.

Met Unit4 Multivers Extended/Groothandel heeft u meer inzicht en efficiëntie op logistiek management en heeft u extra financiële mogelijkheden beschikbaar zoals bijvoorbeeld rekening courant en automatische incasso. Door Elvy hieraan toe te voegen beschikt u over een tool om o.a. uw factuurverwerkingsproces te optimaliseren en digitaliseren, real-time gekoppeld aan Unit4.

Elvy is in te zetten voor het gehele proces van boeken, archiveren tot aan de fiattering van de facturen. Zowel kostenfacturen als goederenfacturen voor de matching aan bestellingen/ontvangsten zijn te verwerken. Wij blijven daarnaast nauw in contact met Unit4 en haar leveranciers over de doorontwikkelingen in de markt en dus de doorontwikkelingen van de koppeling.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie contact met ons op!

Elvy partner van het jaar Award 2016

2 maart 2017 hebben wij vol trots de Partner van het jaar Award 2016 mogen uitreiken aan Michel van Westing van Account Software Groep. De award is dik verdiend door de samenwerking tussen Elvy en ASG op alle bedrijfsniveau’s en de professionaliteit waarmee ASG haar klanten met Elvy voorziet van een efficiënte tool om de factuurverwerking te digitaliseren en te automatiseren. Heel het team van*ASG* bedankt en op naar nog vele mooie jaren van samenwerking!

Elvy Account manager van het jaar Award 2016

Afgelopen week is de Award voor Accountmanager van het jaar uitgereikt. Wij zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Xander Verschuren tot Accountmanager van het jaar 2016 is uitgeroepen.

Xander, werkzaam voor Aspect ICT, heeft het afgelopen jaar met veel toewijding en expertise zijn relaties geïnformeerd over en ondersteund in het gebruik van Elvy. Xander onderscheidt zich met name door ervoor te zorgen dat de lijntjes tussen Elvy, Aspect ICT en de eindgebruiker altijd erg kort zijn, wat voor iedereen voor een prettige samenwerking zorgt.

Xander zelf geeft aan dat zeker niet onvermeld mag blijven dat hij dit niet alleen kan, maar dit samen doet met een team van zeer enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Xander en collega’s gefeliciteerd en bedankt!

Elvy bij RTL-Z

Afgelopen zondag 8 februari is het item van Elvy bij RTL-Z uitgezonden, thema was het digitaliseren van de werkstroom, nu en in de toekomst. Samen met Jeroen Rimmelzwaan van de Hoornwijck Groep mochten wij onze visie geven over wat we in de toekomst kunnen verwachten op het gebied van digitaliseren. Heeft u de uitzending gemist? of wilt u deze nogmaals bekijken? hieronder vind u de uitzending nogmaals terug.

Nederpelt Software bij TV West WestBusiness!

Elvy bij Eurosafe Solutions

Officiële Elvy commercial