Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Nieuws

Elvy partner van het jaar Award 2016

2 maart 2017 hebben wij vol trots de Partner van het jaar Award 2016 mogen uitreiken aan Michel van Westing van Account Software Groep. De award is dik verdiend door de samenwerking tussen Elvy en ASG op alle bedrijfsniveau’s en de professionaliteit waarmee ASG haar klanten met Elvy voorziet van een efficiënte tool om de factuurverwerking te digitaliseren en te automatiseren. Heel het team van*ASG* bedankt en op naar nog vele mooie jaren van samenwerking!

Elvy Account manager van het jaar Award 2016

Afgelopen week is de Award voor Accountmanager van het jaar uitgereikt. Wij zijn dan ook erg verheugd te kunnen melden dat Xander Verschuren tot Accountmanager van het jaar 2016 is uitgeroepen.

Xander, werkzaam voor Aspect ICT, heeft het afgelopen jaar met veel toewijding en expertise zijn relaties geïnformeerd over en ondersteund in het gebruik van Elvy. Xander onderscheidt zich met name door ervoor te zorgen dat de lijntjes tussen Elvy, Aspect ICT en de eindgebruiker altijd erg kort zijn, wat voor iedereen voor een prettige samenwerking zorgt.

Xander zelf geeft aan dat zeker niet onvermeld mag blijven dat hij dit niet alleen kan, maar dit samen doet met een team van zeer enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Xander en collega’s gefeliciteerd en bedankt!

Elvy bij RTL-Z

Afgelopen zondag 8 februari is het item van Elvy bij RTL-Z uitgezonden, thema was het digitaliseren van de werkstroom, nu en in de toekomst. Samen met Jeroen Rimmelzwaan van de Hoornwijck Groep mochten wij onze visie geven over wat we in de toekomst kunnen verwachten op het gebied van digitaliseren. Heeft u de uitzending gemist? of wilt u deze nogmaals bekijken? hieronder vind u de uitzending nogmaals terug.

Elvy LinkedIn Gebruikersgroep

Wilt u ten alle tijden op de hoogte blijven van de nieuwste tips & tricks, nieuwtjes, gebruikerservaringen en meer?

Wordt dan nu lid van de Elvy LinkedIn Gebruikersgroep en blijf altijd up-to-date!

Nederpelt Software bij TV West WestBusiness!

Elvy bij Eurosafe Solutions

Officiële Elvy commercial