Elvy

Elvy is software voor het digitaliseren van uw documentstroom

Nederpelt Software

Nederpelt software

Nederpelt Software is reeds actief sinds 1993. Sinds die tijd is het bedrijf bezig geweest met de ontwikkeling van maatwerk software.

Het maatwerk software in die tijd was vooral nog gebaseerd op software onder MS-DOS. Hoewel de meeste software voor administratieve doeleinden werd gebruikt zoals factureerpakketten voor het midden- en kleinbedrijf, orderregistratie voor o.a. ISO.9002, zijn er ook pakketten ontwikkeld voor meer algemenere doeleinden.

Tegenwoordig levert Nederpelt software die werkt op de besturingssystemen Windows XP, Vista, 2003, 2008 en Windows 7. Alle software wordt standaard geleverd met een geïntegreerd rapport generator zodat rapporten zelf gemaakt of aangepast kunnen worden. Daarbij zijn zaken als het aanmaken van PDF bestanden en die opslaan naar het netwerk of in een historische database standaard functionaliteit.

Nederpelt Software heeft software gemaakt voor organisaties zoals Exact Software, Archie Europe, Intrum Justitia Nederland & Finland, KPN Mobile en anderen.

De meeste software wordt gekoppeld aan boekhoudsoftware als Exact Globe / e-Synergy, AccountView, imuis en CRM Software als Archie XRM’s.